Raamdecoratie

Gordijnen

Boonen interieur, dé specialist in raamdecoratie voor particulieren en bedrijven, staat erom bekend gratis bij je langs te komen voor kleur- en technisch advies.

In onze showroom vind je een ruim aanbod van stoffen in alle soorten materialen, kleuren en motieven. Wij verkopen de betere merken en zorgen ook zelf voor de afwerking in ons eigen naaiatelier.

Kom je bij ons langs, dan zoeken we samen de juiste stoffen uit naargelang de sfeer die je wil creëren. Daarna neem je de stalen mee naar huis, zodat je er zeker van bent dat de gekozen kleuren bij je interieur passen.

Wil je dat wij bij jou thuis komen kijken om samen de juiste kleuren te kiezen? Dan volstaat het ons te bellen en te vertellen welke stijl je zoekt. Wij komen dan gratis langs met een aantal stalen en nemen in één keer ook al de maten op.

Zo gauw de gordijnen klaar zijn, komen wij ze bij je thuis ophangen. Ontzorgen van A tot Z, dat is onze service. Het énige wat jij moet doen, is je favoriete stoffen kiezen.

Shutters

Shutters zijn een vorm van decoratieve raambekleding, maar doen tegelijk dienst als zonwering. JASNO raamshutters, verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en kleuren, passen bij elke stijl. Ze bestaan nu ook in PVC, die eruitziet als hout en ideaal is voor vochtige ruimtes.

Shutters worden op maat gemaakt. Om altijd een piekfijne afwerking te garanderen, gebeurt het opmeten en plaatsen door een en dezelfde persoon.

Zonwering

Voor zonweringen verdelen we de kwaliteitsvolle merken Luxaflex en Diaz. Horizontale of verticale jaloezieën, Duette of Plissé shades… zoveel mogelijkheden, te veel om op te noemen.

Kom dus gerust langs of neem contact met ons en wij komen bij je thuis en geven je gratis professioneel advies, want de juiste raamdecoratie maakt je interieur echt af en creëert sfeer en gezelligheid.